Szeghalom, Körösladány, Vésztő, Csökmő, Füzesgyarmat, Békés, Békéscsaba, Békés megye, pc szerviz, pc javítás, pc alkatrész, pc szerelő, számítógép szerviz, számítógép javítás, számítógép alkatrész, számítógép szerelő, notebook szerviz, notebook javítás, notebook alkatrész, nyomtató szerviz, nyomtató javítás, nyomtató alkatrész, nyomtató kellékanyag, tablet szerviz, tablet javítás, tablet alkatrész, toner, utángyártott toner, patron, utángyártott patron, kereskedelem, forgalmazás, vezetékes hálózat, vezeték nélküli hálózat, wifi, építés, üzemeltetés, biztonságtechnika, DVR, megfigyeléstechnika, kamera rendszer, riasztórendszer, telepítés, szerelés, domain regisztráció, web, tárhely, webtárhely, honlap készítés, weboldal, weboldal készítés, weblap, weblap készítés, webshop, webshop készítés, webáruház, webáruház készítés, rendszergazda, Magyarország, HP, ASUS, DELL, ACER, FUJITSU, PACKARD BELL, GIGABYTE, CODEGEN, CHIEFTEC, WD, SEAGATE, HITACHI, SSD, NVIDIA, ATI, INTEL, AMD, OKI, Epson, Cannon, Brother, Lexmark,

 

AVG termékek kereskedelme, mert igazán fontos a védelem!

Bevezető

Az AVG kereskedelmi termékeit már több mint 85 millió ügyfél használja. Az új AVG 9 termékcsalád minden eddiginél hatékonyabb védelmet nyújt a számítógépes támadások ellen.
Az AVG sikerét a ismert nemzeközi minősítő intézetek ( ICSA Labs és a Virus Bulletin ) által is hitelesített 100%-os vírusfelismerési ráta mellett többek között könnyű kezelhetőségének, robusztusságának és rugalmas, sokféle konstrukciót kínáló licencpolitikájának közönheti.

Termékek:

 • AVG Anti-Virus
  Régi - új termék. Klasszikus víruskeresőnk megújult licenszeléssel a szokásos számítógépes vírusok és a nemkívánatos alkalmazások elleni védekezésre szolgáló termék, amely az elektronikus levelezés ellenőrzésére is alkalmas. A korábbi egy felhasználós változat megújult változata. A program 1 és 2 éves licenccel 1,2,3, és 10 felhasználós csomagban vásárolható meg. Magasabb felhasználószámokra business változatban is elérhető. A Business  változata személyi tűzfalat is tartalmaz és szerverek védelmére is alkalmas.
  részletes információ
   
 • AVG Anti-Vírus plusz Tűzfal
  Régi - új termék. Klasszikus tűzfalas víruskeresőnk megújult licenszeléssel vírusok és a nemkívánatos alkalmazások mellett a számítógépes betörásek és adatlopások elleni védekezésre is szolgáló termék, amely az elektronikus levelezés ellenőrzésére is alkalmas. A korábbi egy felhasználós tűzfalas változat megújult változata. A program 1 és 2 éves licenccel 1,2,3, és 10 felhasználós csomagban vásárolható meg. Magasabb felhasználószámokra business változatban is elérhető.
  részletes információ
    
 • AVG Internet Security
  Új termék, az asztali és hordosható gépekre szánt AVG termékek legsokoldalúbb tagja, amely az AVG Antivírus plusz Tűzfal és az AVG Anti-Spyware termékek egyesítésével jött létre, ezen kívül olyan kiegészítőket is kapott, mint a levélszemét (SPAM) szűrés. Az integráció miatt egy igen megbízható és gyors biztonsági alkalmazásoz jutnak akik, ezt a terméket választják. A program 1 és 2 éves licenccel 1,2,3, és 10 felhasználós csomagban vásárolható meg. Magasabb felhasználószámokra business változatban is elérhető, amely szerveren is futtatható, valamint ellátja a levelező szerverek vírus és SPAM szűrését is.
  részletes információ
 • AVG Identity Protection
  Az AVG IDP ( személyazonosság védelem ) egy forradalmian új megoldás. Ez nem egy hagyományos víruskereső vagy vírusirtó program. Igen alacsony rendszerhasználat ( 1-2% ) mellett elemzi a futó folyamatokat és azok viselkedését. Bármilyen gyanús viselkedés esetén a folyamatról riasztást küld, azt leállítja és képes visszaállítani a folyamat által használt és módosított fájlok előző állapotát. Mesterséges intelligencia alapú öntanuló rendszer, amelynek nincs szüksége rendszeres frissítésre sem. Sőt más gyártóktól származó vírusvédelmi termékek mellé is telepíthető, így olyan védelmi eszközökkel egészítheti ki rendszerét, amelyre még más termékek nem képesek.
  részletes információ
    
 • AVG Anti-Virus Business változat
  Az AVG Antivírus plusz Tűzfal továbbfejlesztett változata, amely magasabb felhasználószám mellett a központi felügyeletet is támogatja, ezen kívül ez a termék szervereken is futtatható. Ha Ön sok számítógépel rendelkezik és szeretne időt, energiát és pénzt spórolni a az egyes számítógépeken az AVG beállításával és frissítésével kapcsolatos műveleteken, akkor  az AVG BUSINESS VÁLTOZATA az optimális választás. A feltelepített programok beállítását akár csoportosan akár egyedileg elvégezheti az AVGADMIN program segítségével, amelyet további díjfizetés nélkül bocsátunk  rendelkezésre. Az AVGADMIN és a hozzá szükséges adatbázis tetszőleges (nem csak szerver!) számítógépen futtatható, így ez a változat akkor is kiszolgálja Önt, ha hálózatában nincsen szerver. Frissítése szintén Interneten keresztül történhet. A letöltött firssítések megoszthatók, így elegendő azokat csak egyszer letölteni és azzal az összes munkaállomás frissítése végrehajtható/automatikusan végrehajtódik. A termékhez a megjelenő új vírusokról MAGYAR nyelvű e-mailes figyelmeztető szolgáltatás jár. Optimális megoldás ha mind a szerver mind pedig a munkaállomás oldali védettséget biztosítani szeretné. A Business Változat ingyenes tartozéka az AVG Helyreállító CD, amellyel fertőzött rendszerei megmentésében hasznos segítőtárs.
  részletes információ
   
 • AVG Internet Security Business változat
  Az AVG Anti-Virus Business változat továbbfejlesztett változata. Legonfontosabb többlet képességei, hogy  képes levelező szerverei vírus és SPAM elleni védelmére is, valamint tartalmazza az AVG egyedülálló azonosság védelmi modulját, amely a még ismeretlen vírusok ellen nyújt védelmet. Ezen kívül számos további szolgáltatás, rendszereszköz segíti különösen a szakemberek munkáját is. Ugyancsak ingyenesen jár hozzá az AVG Helyreállító CD, amellyel fertőzött számítógépeket menthet meg.
  részletes információ
   
 • AVG Levelező Szerver változat
  Ha Ön Windows 2000/2003/2008 szerveren futó Exchange 2000/2003/2007 levelező szolgáltatásait szervereit szeretné védeni a vírustámadások ellen és szeretné, ha az összes küldött és fogadott levél ellenőrzött legyen, akkor  ezt a változatt kell választania. A korábbi változathoz képest a kém és hírdetési programok elleni védelem is a termék része lett. Mendezseléséhez szintén felhasználható az AVGADMIN szoftver.
  részletes információ
   
 • AVG Fájlszerver változat
  Az előzőbbihez hasonlóan szintén kémprogramok elleni védelemmel lett kiegészítve ez a termék is. Amennyiben úgy gondolja, hogy elegendő csak szerveroldali védettséget biztosítania (pld. merevlemez nélküli munkaállomásokat használ), akkor ez egy igen kedvező árú konstrukció az Ön számára. Mendezseléséhez szintén felhasználható az AVGADMIN szoftver. Semmiképpen sem javasoljuk hagyományos munkaállomások esetén az AVG Anti-Virus Business Változat olcsóbb alternatívájaként használni!
  részletes információ
   
 • AVG Antivirus Professional SharePoint Portálszerver változat
  Ez a változat a gyakorlatilag fájlszerver változatba került beépítésre. Külön mindössze régi ügyfeleink miatt szerepeltetjük. A fájlszerver védelmi funkciókon felül el tudja látni a SharePoint Portálszerverek védelmét is. Licencelése a fájlszerver változatnak megfelelően történik. Ellátja a fizikai szerveren futó SharePoint Portálszerver és a fájlszerver védelmét is, így két védelmet kap egynek az áráért.
  tekintse meg a fájlszerver változat adatait
   
 • AVG LINUX levelező szerver változat
  Intel alapú Linux operációs rendszerű levező és fájlszerverek védelmét látja el. A levelező szerverek közül hatékonyan működik együtt szinte bármely külső szűrő kezelésére alkalmas programmal (pld. Sendmail, Postfix, Exim, Qmail, stb.).
  részletes információ
   
 • AVG Helyreállító CD
  Elengedhetetlen segítőtárs a fertőzött rendszerek helyreállítása és adatmentése során. Rendszerindító lemez vagy USB pendrive készíthető, amelyről a fertőzött rendszert elindíthatja, ellenőrizheti. A még felhasználható adatokat lementheti.
  Mint kereskedelmi termék megszűnt. Ingyenes tartozéka az AVG Business változatoknak.
   

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Informatikai hírek - IT café

optimalpc.hu webtár webmail belépés

 

számítógép pc szerviz javítás alkatrész kereskedelem adatmentés forgalmazás

Letöltések